Kontakt

Lawendowa Mydlarnia

tel.: 600 350 847 biuro@lawendowamydlarnia.pl
ul. Karmelicka 42
31-128 Kraków
woj. małopolskie
NIP: 6781362734

Producenci

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa (Poczta Polska paczka ekonomiczna 3-4dni) już od 149,00 zł.

Paczkomaty InPost

Paczkomaty InPost

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Zaloguj się

Olej Marula 500ml

DUŻE POJEMNOŚCI SUPER CENY!!!
208.99
PLN
Olej Marula 500ml
Wysyłka w
24 godziny
Cena: 208,99 zł
Cena netto: 169,91 zł
szt.

Olej Marula

Olej marula to nowy w kosmetyce olej o zbawiennych dla skóry właściwościach. Tłoczony jest na zimno z z nasion owoców tzw. Drzewa słoni. Daje ono żółtego koloru owoce, które charakteryzują się bardzo dużą zawartością witaminy C i sa przysmakiem dla słoni. Olej marula już od stuleci stosowany jest przez kobiety z Afryki Południowej- pielęgnują one z jego udziałem skórę i włosy. Jest ceniony przede wszystkim ze względu na bardzo silne działanie nawilżające i przeciwzmarszczkowe.

Olej marula  działa silnie przeciwzmarszczkowo, poprawia elastyczność skóry, chroni przed rozkładem kolagenu. Uzupełnia braki ochronnego płaszcza lipidowego skóry, zabezpiecza przed inwazją wolnych rodników powodujących przedwczesne starzenie.


Jest odpowiedni w przypadku skóry wrażliwej. Redukuje zmiany trądzikowe, blizny i przebarwienia. Może być stosowany jako oliwka do nawilżania spierzchniętej skóry u dzieci. Polecany jest do masażu w trakcie ciąży, aby zapobiegać rozstępom, jak również do masażu antycellulitowego. Odpowiedni w pielęgnacji włosów i skóry głowy, nadaje włosom miękkość i jedwabistość, eliminuje suchość skóry głowy.

Bardzo szybko się wchłania, może być stosowany na dzień, również pod makijaż.

 

Informacje o kosmetyku Your Natural Side:

Ingredients (INCI): Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil; (Olej marula nierafionwany 100%)

Pochodzenie: Afryka

Opinie o produkcie (0)